cobly_together_online

Webanalyse en rapportage

We begrijpen we dat het inzicht in het gedrag van jouw websitebezoekers cruciaal is voor het optimaliseren van jouw online aanwezigheid. Daarom bieden we hoogwaardige webanalyse- en rapportagediensten die jou helpen de digitale wereld te veroveren.

Ontvang een gratis audit

Contacteer ons voor een gratis audit van je huidige tracking en dashboarding. Heb je nog geen tracking van je website, dan zetten we deze graag voor je op.

Setup

Aan de hand van een trackingplan ben je verzekerd van nauwkeurige tracking. We installeren de nodige tools zoals GA4, Facebook pixels, enz.Zo begrijp je precies hoe bezoekers zich gedragen op jouw website, app of platform.

Dashboarding

Geen overvloed aan gegevens, maar precies wat je nodig hebt. We leveren heldere en begrijpelijke rapporten die de belangrijkste statistieken benadrukken. Of je nu een overzicht wilt of diep in de details wilt duiken, onze rapporten zijn afgestemd op jouw behoeften.

Webanalyse

Onze experts voeren diepgaande analyses uit van jouw websiteverkeer. We identificeren trends, analyseren gebruikersgedrag en leveren waardevolle inzichten die de basis vormen voor strategische besluitvorming.

Gratis audit van je digitale kanalen

Als online experten binnen performance marketing, bieden we gratis audits aan om jouw digitale marketinginspanningen te optimaliseren. We kijken grondig naar je bestaande marketingstrategie, advertentiecampagnes en online aanwezigheid. Ons doel is om verbeteringsmogelijkheden te identificeren en concrete aanbevelingen te geven om de prestaties van je marketinginitiatieven te verhogen. 

Onze tracking aanpak

Plan

We definiëren duidelijke en meetbare doelen voor je website of platform, zoals het verhogen van websiteverkeer, het genereren van leads of het stimuleren van verkopen.

Setup

We installeren de nodige tracking tools zoals Google analytics, Facebook pixel, Hotjar, enz. We implementeren dit via Google Tag manager zodat je hier achteraf ook zelf elementen in kan aanpassen.

Dashboard

Op basis van de afgesproken doelen en tools, creëren we een dashboard met waarin de belangrijkste KPI’s vermeld staan. Onze dashboards zijn real-time op te volgen via een unieke link.

Analyse

Indien gewenst, kunnen wij na implementatie van het tracking plan, je websitebezoekers mee opvolgen. We analyseren het bezoekersgedrag en koppelen terug met eventuele optimalisaties op basis van de ontvangen data.

Is een tracking plan duur?

De kosten voor het opzetten en implementeren van een strategisch tracking plan hoeven niet persé duur te zijn. De uiteindelijke kost zal wel steeds afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de omvang van je website of webshop, de afgesproken KPI’s die gemeten moeten worden, het aantal talen, enz. Had je graag een advies op maat ontvangen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Interesse in correcte data?

Twijfel je of je data wel klopt of heb je nog geen tracking geïnstalleerd? Contacteer ons dan snel, we helpen je graag verder met een plan op maat.

Ontvang een gratis audit

Benieuwd hoe we jouw merk digitaal kunnen laten groeien? Laat je gegevens achter, en we contacteren je voor een gratis audit van je huidige activiteiten gekoppeld aan een actieplan.