Adverteren via
social media

Bereik je doelgroep
via social media

Online advertenties via social media platformen als Facebook, Instagram & LinkedIn zijn ideaal om je business online te laten groeien. Zowel voor het aantrekken van nieuwe leads als voor het promoten van je webshop.

Je keuze tussen de verschillende social media kanalen worden bepaalt op basis van je doelstellingen en strategie. Uiteraard help ik je graag bij het maken van de juist keuze.

Social media in een notendop

Facebook & Instagram

LinkedIn

Facebook & Instagram ads

Adverteren via Facebook & Instagram is een uitstekende manier om meer brand awareness te verkrijgen of voor het aantrekken van nieuwe leads en/of online verkopen. Dankzij de gerichte targeting mogelijkheden, kunnen we onze boodschap afstemmen op de verwachtingen van onze doelgroep. We creëren unieke content waarmee we echt het verschil maken.

Onze aanpak

Linkedin ads

De laatste jaren vinden meer en meer bedrijven de weg naar online advertenties op LinkedIn. Het is niet voor niks het meest B2B gerichte platform binnen social media. Had je graag je E-book meer verspreid of je wilt gewoon meer leads? Dan kan LinkedIn ads een oplossing zijn voor jouw bedrijf of merk.

Onze aanpak