cobly_together_online

Adverteren op social media

Ontketen de kracht van jouw merk met social media advertenties! Bereik je doelgroep direct en bouw aan je merkbekendheid. Met gerichte campagnes en creative content breng je jouw boodschap tot leven. Social media is de snelweg naar online succes – laat je merk stralen en groei exponentieel!

Ontvang een gratis audit

Contacteer ons voor een gratis audit van je huidige social media advertenties. Heb je nog geen lopende advertenties, dan stellen we graag een plan op maat samen.

Facebook ads

Facebook-advertenties zijn een effectieve manier om de zichtbaarheid te vergroten, betrokkenheid te genereren, websiteverkeer te stimuleren, leads te verzamelen en verkoop te stimuleren.

Instagram ads

Instagram-advertenties bieden merken de mogelijkheid om visueel aantrekkelijke en boeiende content te delen met een breed publiek, waardoor ze merkbekendheid kunnen vergroten, betrokkenheid kunnen stimuleren en hun doelstellingen kunnen bereiken.

LinkedIn ads

LinkedIn Ads zijn ideaal voor merken om hun zakelijke doelstellingen te bereiken, zoals het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads, het aantrekken van sollicitanten of het stimuleren van websiteverkeer.

Youtube ads

Merken of bedrijven kunnen via YouTube Ads hun videocontent aan een breed publiek tonen en verschillende marketingdoelen bereiken, zoals het vergroten van de merkbekendheid, het genereren van leads, het stimuleren van websiteverkeer en het bevorderen van productverkoop.

Pinterest ads

Pinterest Ads bieden merken de mogelijkheid om hun doelgroep aan te spreken op basis van hun interesses en zoekgedrag. De visuele aard van het platform maakt het ideaal voor merken die sterk afhankelijk zijn van beeldmateriaal en die willen inspelen op de ontdekkingsfase van het koopproces.

TikTok ads

TikTok is bekend om zijn creatieve en short content. Merken kunnen gebruikmaken van TikTok Ads om hun merk of producten aan de wereldwijde doelgroep te presenteren. TikTok biedt verschillende advertentie-indelingen waarmee adverteerders op een leuke en boeiende manier met gebruikers kunnen communiceren.

Gratis audit van je digitale kanalen

Als online experten binnen performance marketing, bieden we gratis audits aan om jouw digitale marketinginspanningen te optimaliseren. We kijken grondig naar je bestaande marketingstrategie, advertentiecampagnes en online aanwezigheid. Ons doel is om verbeteringsmogelijkheden te identificeren en concrete aanbevelingen te geven om de prestaties van je marketinginitiatieven te verhogen. 

Onze social media aanpak

Plan

We definiëren duidelijke en meetbare doelen voor je social media campagnes, zoals het verhogen van websiteverkeer, het genereren van leads of het stimuleren van verkopen.

Targeting

We voeren een grondige doelgroepanalyse uit om te begrijpen welke gebruikers en interesses relevant zijn voor je producten of diensten. Zo bepalen we waar de doelgroep zit en waar ze naar opzoek zijn.

Creatie

We schrijven boeiende en relevante advertentieteksten en zorgen ervoor dat je Unique Selling Proposition (USP) voldoende opvallen en voegen een duidelijke call-to-action toe.

Optimize

We volgen de prestaties van je campagnes op regelmatige basis en analyseren welke zoekwoorden, advertenties en landingspagina’s het beste presteren. Op basis hiervan sturen we je advertenties bij.

Hoeveel kosten social media advertenties?

De kosten van social media advertenties voor jouw merk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de industrie, doelgroep, interesses en concurrentie. Desondanks kan je grotendeels zelf bepalen hoeveel je wenst te spenderen en betaal je enkel en alleen maar als er iemand op je advertenties klikt (CPC) of per duizend vertoningen (CPM). Had je graag een idee gekregen wat voor jouw merk het ideale budget is? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We werken graag een plan op maat voor je uit.

Interesse in meer leads?

Benieuwd naar de kracht van social media Ads om meer leads te ontvangen? Contacteer ons voor een plan op maat en ontdek hoe wij als online experten jouw visie kunnen realiseren.

Ontvang een gratis audit

Benieuwd hoe we jouw merk digitaal kunnen laten groeien? Laat je gegevens achter, en we contacteren je voor een gratis audit van je huidige activiteiten gekoppeld aan een actieplan.