cobly_together_online

Conversie optimalisatie

Ben je gefrustreerd omdat je aantal websitebezoekers stijgt, maar je aantal leads stijgen niet mee? Dan is het tijd voor een conversie-optimalisaite van je website of landingspagina’s.

Ontvang een gratis audit

Contacteer ons voor een gratis audit van je huidige website of platform. We maken een korte analyse en sommen de belangrijkste optimalisaties voor je op.

Website audit

Aan de hand van een website-audit bepalen we de pijnpunten en mogelijke optimalisaties van je platform. Hierbij analyseren we verschillende lagen waaronder design, content, navigatie, prestaties en gebruikerservaring. Het doel is om inzicht te krijgen in de huidige performance van je website of platform en mogelijke verbeterpunten te identificeren.

A/B Testen

Via A/B-testen tonen we willekeurig twee of meer versies van een pagina of element (A, B, C, enz.) aan onze doelgroep. Het doel van deze testen bestaat uit het definiëren welke versies het meeste effect genereren bij onze gebruikers. Hierbij kijken we vooral naar de vooraf bepaalde doelstellingen per pagina of element.

Feedback

Het begrijpen van gebruikersgedrag is een cruciaal aspect van conversie-optimalisatie. Doormiddel van tools als Google analytics, heatmaps, screenrecordings, enz. zijn we in staat een diepgaand inzicht te krijgen in hoe bezoekers je website gebruiken, navigeren en omgaan met de inhoud.

Gratis audit van je digitale kanalen

Als online experten binnen performance marketing, bieden we gratis audits aan om jouw digitale marketinginspanningen te optimaliseren. We kijken grondig naar je bestaande marketingstrategie, advertentiecampagnes en online aanwezigheid. Ons doel is om verbeteringsmogelijkheden te identificeren en concrete aanbevelingen te geven om de prestaties van je marketinginitiatieven te verhogen. 

Onze CRO aanpak

Plan

We definiëren duidelijke en meetbare doelen voor je website of platform zoals het verhogen van websiteverkeer, het genereren van leads of het stimuleren van verkopen.

Rapportage

Op basis van onze analyses ontwerpen en een uitgebreide rapportage van je platform waarbij we alle pijnpunten en optimalisaties voor je opsommen.

Prioriteiten

Alvorens we van start gaan, zorgen we voor een prioriteitenplan waarbij alle optimalisaties worden gerangschikt volgens workload en verwachte impact op je doelstellingen.

Actieplan

Als eindresultaat voorzien we een stapsgewijze strategie voor het implementeren van verbeteringen. Hierbij is duidelijk welke optimalisaties er moeten gebeuren en wie hier verantwoordelijk voor is.

Hoeveel kost een CRO implementatie?

De kosten voor een Conversie-optimalisatie (CRO) implementatie kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang en complexiteit van je website, de specifieke doelen die je wilt bereiken, en de mate van aanpassing en personalisatie die nodig is. Had je graag meer inzicht in het totalen kostenplaatje? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we stellen graag een plan op maat voor.

Interesse in meer leads?

Benieuwd naar de kracht van conversie optimalisaties om meer leads te ontvangen? Contacteer ons voor een plan op maat en ontdek hoe wij als online experten jouw visie kunnen realiseren.

Ontvang een gratis audit

Benieuwd hoe we jouw merk digitaal kunnen laten groeien? Laat je gegevens achter, en we contacteren je voor een gratis audit van je huidige activiteiten gekoppeld aan een actieplan.