cobly_together_online

Content marketing

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je merk te laten groeien, klanten aan te trekken en je online aanwezigheid te versterken? Ontdek de kracht van content marketing en laat ons je helpen bij het creëren van boeiende, relevante en waardevolle content die jouw doelgroep aanspreekt.

Ontvang een gratis audit

Twijfel je aan de kracht van je huidige websiteteksten, online ads, enz. Contacteer ons dan voor een gratis audit en ontdek samen met ons de pijnpunten en mogelijke optimalisaties.

Strategie

We analyseren je doelgroep, doelstellingen en bestaande content. Op basis hiervan ontwikkelen we een datagedreven contentstrategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en de behoeften van je doelgroep.

Creatie

Op basis van de uitgeschreven content strategie, gaan we aan de slag met de creatie van boeiende, relevante en hoogwaardige content, waaronder blogposts, artikelen, infographics en meer. Onze ervaren contentstrategen, schrijvers en marketeers werken nauw met je samen om gepersonaliseerde content te ontwikkelen die resultaten oplevert.

SEO-content

We optimaliseren je bestaande content of creëren nieuwe content om je online vindbaarheid in zoekmachines als Google te verbeteren. Hierbij houden we rekening met alle zoekmachineoptimalisatie technieken die vandaag relevant zijn.

Gratis audit van je digitale kanalen

Als online experten binnen performance marketing, bieden we gratis audits aan om jouw digitale marketinginspanningen te optimaliseren. We kijken grondig naar je bestaande marketingstrategie, advertentiecampagnes en online aanwezigheid. Ons doel is om verbeteringsmogelijkheden te identificeren en concrete aanbevelingen te geven om de prestaties van je marketinginitiatieven te verhogen. 

Onze content aanpak

Plan

We definiëren duidelijke en meetbare doelen voor je Google Ads-campagne, zoals het verhogen van websiteverkeer, het genereren van leads of het stimuleren van verkopen.

Targeting

We voeren een grondig keyword-onderzoek uit om te begrijpen welke zoektermen en zoekintenties relevant zijn voor je producten of diensten. Zo bepalen we waar de doelgroep zit en waar ze naar opzoek zijn.

Creatie

We schrijven boeiende en relevante content en zorgen ervoor dat je Unique Selling Proposition (USP) voldoende opvallen. Daarnaast voorzien we de content van de nodige SEO-technieken.

Optimize

We volgen de prestaties van je content op regelmatige basis en analyseren welke zoekwoorden en landingspagina’s het beste presteren. Op basis hiervan sturen we je content strategie bij.

Hoeveel kost een content marketing plan?

De kosten voor een content marketing plan kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van je bedrijf, de doelen van je contentmarketingstrategie en de complexiteit van de gewenste inhoud. Had je graag de mogelijkheden besproken voor jouw merk, contacteer ons dan voor een content marketing plan op maat van jouw doelstellingen en doelgroep.

Interesse in meer leads?

Klaar om je contentmarketingstrategie naar nieuwe hoogten te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe COBLY je kan helpen groeien door de kracht van content marketing te benutten!

Ontvang een gratis audit

Benieuwd hoe we jouw merk digitaal kunnen laten groeien? Laat je gegevens achter, en we contacteren je voor een gratis audit van je huidige activiteiten gekoppeld aan een actieplan.