cobly_together_online

Freelance Google ads & social media

Wil je meer klanten aantrekken en de online aanwezigheid van je merk versterken? Als freelance online marketeer gespecialiseerd in Google Ads (SEA) en social media advertising, ben ik hier om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen!

Get in touch

Als Google en social media ads specialist werk ik zowel extern als in-house. Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Contacteer mij via het formulier en laat ons vrijblijvend samenzitten.

Freelance Google ads

Als SEA-expert ben ik bedreven in het creëren van doeltreffende Google Ads campagnes die jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten brengen. Bereik potentiële klanten op het moment dat ze actief zoeken naar wat jij te bieden hebt.

Waarmee kan ik je helpen:

  • Google search ads
  • Google display ads
  • Performance max campaigns
  • Youtube video ads

Freelance social media

Als expert in Social Media Ads ben ik bedreven in het creëren van advertentiecampagnes die niet alleen opvallen, maar ook resulteren in waardevolle interacties en conversies. Van Facebook tot Instagram en LinkedIn, ik ken de geheime ingrediënten om jouw doelgroep te bereiken.

Waarmee kan ik je helpen:

  • Facebook & Instagram ads
  • LinkedIn ads
  • Pinterest ads
  • TikTok ads

Op Afstand of Inhouse, Jij Kiest:

Op Afstand: Profiteer van de flexibiliteit en gemak van op afstand werken. Via virtuele communicatiemiddelen bespreken we strategieën, optimalisaties en rapportages.

Inhouse: Voor een persoonlijke aanpak kom ik naar jou toe. Samen werken we ter plaatse aan het optimaliseren van jouw online advertentiestrategie.

Hoe pak ik een freelance project aan

Gratis consultatie

Laten we beginnen met een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw bedrijfsdoelen, doelgroep, en de beste strategieën om jouw online aanwezigheid te verbeteren.

Strategie op maat

Op basis van onze bespreking stel ik een op maat gemaakte strategie op. Of het nu gaat om het optimaliseren van je Google Ads-campagnes, het beheren van social media accounts, of beide, mijn aanpak is gericht op het maximaliseren van jouw ROI.

Start samenwerking

Na goedkeuring van de strategie, ga ik aan de slag, dit extern of in-house. Ik zorg niet alleen voor de implementatie van de campagnes, maar ik monitor ook voortdurend de prestaties en stuur bij waar nodig.

Samen meer leads verkrijgen?

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen? Kies voor een ervaren online marketeer die resultaten levert. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende consultatie en ontdek hoe ik jouw bedrijf kan laten bloeien!

Ontvang een gratis audit

Benieuwd hoe we jouw merk digitaal kunnen laten groeien? Laat je gegevens achter, en we contacteren je voor een gratis audit van je huidige activiteiten gekoppeld aan een actieplan.