Je business boosten
doen we samen

Digitale marketing
met IMPACT

Je marketingbudget hoeft niet groot te zijn om impact te creëren op je doelgroep. Als starter, zelfstandige of kleine onderneming kan je online dus ook iets gaan betekenen.

Met COBLY bied ik een betaalbare oplossing voor bedrijven of merken die nood hebben aan een online boost. Op basis van een analyse die ik maak van je huidige activiteiten, ontwikkel ik samen met jou of je team een digitale strategie op lange termijn. Dit volledig op maat van je doelstellingen en beschikbare budgetten.

Hoe kan ik helpen?

Alleen kan ik dat niet, jouw kennis van de markt of die van je team is belangrijk. Daarom werken we ook samen. We bepalen samen je doelstellingen en kiezen op basis van deze uitkomst welke digitale strategie bij jouw bedrijf of merk past.

Promotion

Online advertenties

Bekom meer kwalitatieve leads of geef je webshop een boost doormiddel van online advertenties via Google of social media.
Lees verder

Websites

Design & ontwikkeling

Geef je bestaande en toekomstige klanten de juiste ervaring via een visueel aantrekkelijke website die ook gebruiksvriendelijk is.
Lees verder

Content

Content marketing

Trek meer bezoekers aan op je website en zet deze om naar leads doormiddel van een uitgestippeld content marketing plan.
Lees verder

Consultancy

Advies & begeleiding

Laat je organisatie groeien op vlak van marketing. Reken hiervoor op mijn kennis en ervaring, bij jouw op kantoor of vanop afstand.
Lees verder

Hoe ik graag samenwerk

CO plan

Je huidige activiteiten en groeiplannen bespreken we via een kick-off. Vervolgens werken we samen een groeiplan uit. We kiezen voor de juiste digitale communicatiekanalen en houden hierbij steeds rekening met de doelgroep die je wenst te bereiken.

CO execute

Het groeiplan werken we samen uit naar een doeltreffende communicatiestrategie. We maken hierbij gebruik van digitale kanalen als Google ads, social media en je eigen kanalen zoals je bedrijfswebsite. Unieke en waardevolle content staan hier altijd centraal.

CO Analyse

Zowel tijdens als nadien, analyseren we de resultaten onze gemeenschappelijke efforts op basis van concrete campagneresultaten. We bespreken deze regelmatig en definiëren op basis van onze analyses wat de volgende stappen moeten worden.

Hun vertrouwen kreeg ik al

Pur-Eau
web development - Google ads - social media

Pur'Eau

Visueel sterk en gebruiksvriendelijk. De belangrijkste elementen voor deze samenwerking.

Hi-T

Geen doorsnee IT-website, maar wel één met een verhaal. Het resultaat? Dat ontdek je best zelf.

Logo Hi-T
web development

Hun vertrouwen kreeg ik al