Lead generation

Je merk boosten
via online leads?

Je bedrijf of merk laten groeien start bij het aantrekken van nieuwe leads. Uiteraard kan dit vandaag digitaal, door de juiste online kanalen te kiezen, kan dit bovendien ook op een betaalbare manier.

Afhankelijk van de sector waarin je actief bent en je doelstellingen. Kan je kiezen voor online advertenties via Google en/of social media. Maar ook content marketing is een strategie die zeker niet vergeten mag worden met het oog op een lange termijn strategie. Benieuwd welke vorm van lead generation bij jouw strategie past? 

Google Ads

Maak gebruik van Google advertenties en verschijn met je merk of bedrijf bovenaan in Google. Zorg voor meer bezoekers op je website en zet deze om naar nieuwe leads.

Lead campagne Pur-Eau

Social media

Social media advertenties geven je als bedrijf de mogelijkheid om gerichte boodschappen te verspreiden onder je doelgroep. Ze zijn ideaal voor brand awareness en lead generation.

adverteren via sociale media

Content

Kies je voor content marketing, dan kies je voor een strategie op lange termijn. Zorg voor betere organische posities in Google en scoor zo meer bezoekers & leads op je website. 

Lead campagne Pur-Eau