Pur'Eau
Natural Pools

Van start-up tot
succesvolle onderneming

Pur’Eau is een jonge start-up die zich sinds begin 2020 op de markt van natuurlijke zwembaden & zwemvijvers begeeft. Als nieuwe speler, hadden ze nood aan een website die aansluit bij de sfeer en filosofie van het bedrijf. Daarnaast was het belangrijk dat de verschillende producten op een overzichtelijke manier gepresenteerd werden. 

Eénmaal gelanceerd, moest de website dienen als leadplatform voor het aantrekken van nieuwe klanten. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van doelgerichte advertenties via Google Ads en social media.

Pur-Eau natuurlijke zwemvijvers
Sinds de ondersteuning van Cobly kennen onze verkoopcijfers een enorme boost! Arnaud heeft onze website ontworpen en ondersteunt ons in de online campagnes. Het is enorm fijn om samen te werken met hem vanwege zijn analytisch inzicht maar tegelijkertijd ook zijn creativiteit en sterke gedrevenheid om van je eigen zaak mee een succes te maken!
Koen Ekkart
Founder

Website

Op basis van hun nieuwe huisstijl werd er een website ontwikkeld met als doelstelling het aantrekken van nieuwe leads.

website Pur-Eau

Promotie

Nieuwe bezoekers en leads worden tot op vandaag aangetrokken via doelgerichte advertenties in Google en op social media kanalen als Facebook & Instagram.

Lead campagne Pur-Eau